tjo.

Orkar verkligen inte blogga! ska försöka komma på lite ideér som man kan blogga om. känns väldigt onödigt att blogga om vad jag ska göra fram och tillbaka. Intressemätarn känns väldigt hög just då. Men när jag får tillbaka intresset och lite fantasi om grejer, då jävlar!
men så länge kommer de ej hända så mycket här.....

Enda vettiga jag kommer på just nu är väl att jag saknar min Jocke, sitter hemma hos pauline just nu, börjar bli sjuk, känner att jag har en massa saker ja måste göra, har engelskaprov på fredag, är allmänt trött trots att jag nyss haft lov, längtar sönder tills sommarn och saknar jocke, punkt slut.




Ciao! :*

skolan..

Imorse hade man väldigt mycket att ligga kvar i sängen och bara skitit i skolan.... och det blev ju inte direkt bättre av att Jocke är ledig idag och låg kvar i sängen när jag gick upp -.- men men, handbollen sen får rädda min dag :) Carro hänger med sen o vi ska fixa feta träningscdn! E de bara jag eller är det världens musik torka nu eller.............

Klart slut från BF! CIAO! :*

Tack gode gud i himlen, the internet is back!

JAAAAA! mitt internet är snabbt igen = glad och bloggande sara! (y)
Blev också väldigt glad när mamma sa att vi va tvungen att fixa bredbandet snart, yippie! :D
Jaja vet inte riktigt vad man ska skriva, har ju inte bloggat på ett tag så hade tänkt ut några saker jag skulle skriva om men kommer inte på något nu förutom att när jag var hos Sötnosen isis så diskuterade vi väldigt om hur man skulle knappa på sin mobil. eftersom hon har en liten plutt mobil så använder hon två händer, vet ej hur man ska förklara men då ser de bara ut som man är mycket bättre än alla andra.... enligt mig. Fast det som min teori spricker på är att jag själv gör så IBLAND... tihi!
hahahahahahah vet inte riktigt vart jag fick det ifrån och det är väl ganska onödigt och skriva om men, ändå!
Eftersom jag inte uppdaterat på ett tag får vi ta en liten snabbgenomgång.
Hade hemmakväll med denna going+ boyfriend :*
Cupcakes är nog den ända grejen jag tycker är roligt att baka.... och äta!
....x2
Min pojkvän kommer inte bli glad... pusss :*
Allt för nu, Ciao :*

RSS 2.0